Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέθυμνο: Ανοιχτός ο φάκελος για τους βιασμούς της 14χρονης - Το σημείωμα του πατέρα και ο αλλοδαπός εργάτης

Ρέθυμνο: Ανοιχτός ο φάκελος για τους βιασμούς της 14χρονης – Το σημείωμα του πατέρα και ο αλλοδαπός εργάτης

Οι Αρχές εξετάζουν την αυτοκτονία του πατέρα της ανήλικης, καθώς και το ρόλο του αλλοδαπού εργάτη γης που συνελήφθη.

Προς κάθε κατεύθυνση συνεχίζονται οι έρευνες των δικαστικών και αστυνομικών αρχών γύρω από την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του ανήλικου κοριτσιού στο Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, η οποία περιέγραφε τα όσα γίνονταν στη μικρή κοινωνία του Μυλοποτάμου με θύμα το 14χρονο κορίτσι.

Οι αστυνομικοί που έλαβαν την καταγγελία, έκαναν την έρευνα και κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία για 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από το φρικιαστικό κύκλωμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας, τα δώδεκα άτομα -οι ηλικίες των οποίων είναι από 17 – 38 ετών- κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την ηλικία των 12 ετών και δύο άτομα κατηγορούνται και για τον βιασμό της.

Πλέον οι αστυνομικοί περιμένουν τα στοιχεία της Εισαγγελίας Ρεθύμνου, προκειμένου να προχωρήσουν και σε άλλες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Δεν μπορώ να αντέξω όσα έμαθα»

Ο πατέρας φέρεται να γνώριζε για την έρευνα των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση, καθώς στις 22 Ιανουαρίου είχε γίνει έρευνα στο σπίτι που διέμενε μαζί με την κόρη του, χωρίς να βρεθεί κάτι.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν η αυτοχειρία έχει σχέση με την υπόθεση αυτήν ή όχι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρες αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος πατέρας είχε αφήσει πίσω του σημείωμα αυτοκτονίας.

«Το σημείωμα έλεγε ότι “έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ότι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε”», ανέφερε στενός συγγενής της οικογένειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας είχε μαζί του όταν αυτοκτόνησε μια φωτογραφία της οικογένειάς του.

Ο ρόλος του Πακιστανού

Οι Αρχές εκτιμούν ότι κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας έχει ένας αλλοδαπός εργάτης γης, ο οποίος μάλιστα εργαζόταν στα χωράφια του πατέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Όπως τονίζουν συγγενείς της 14χρονης, ο 38χρονος Πακιστανός εργάτης είχε βιάσει την κοπέλα στο παρελθόν, κάτι που φέρεται να έχει αναφέρει η ανήλικη στους αστυνομικούς μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Άλλωστε ο 38χρονος αλλοδαπός είναι το μοναδικό άτομο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε, κατόπιν εντάλματος της ανακρίτριας Ρεθύμνου.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024