Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή – Ο σύντροφός της ειδοποίησε την αστυνομία
Το περίεργο τηλεφώνημα που έκανε ο σύντροφός της
Με μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται αυτή την ώρα οι αστυνομικοί. Νωρίτερα ένας άντρας κάλεσε από ένα σπίτι στα Εξάρχεια και ενημέρωσε πως η σύντροφός του είναι νεκρή.
Ο άνδρας τηλεφώνησε το μεσημέρι στην ΕΛΑΣ από την οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια και είπε: «Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου».
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, είναι πιθανόν το ζευγάρι να είχε αποφασίσει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Η γυναίκα φέρεται να έπασχε από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, άφησε και σημείωμα το οποίο αναμένεται να εξεταστεί.
«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια»
«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, με τον σύντροφο της να καλεί μετά το απονενοημένο διάβημα την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια.
Ο άντρας είπε ότι ήταν τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια.
- Ισπανία: Στα εργαστήρια συντήρησης αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας – Απορρίπτεται σενάριο δολιοφθοράς
- Γροιλανδία: MAGA, αλλά όχι του Τραμπ – Το κόκκινο καπελάκι της αντίστασης στον Αμερικανό πρόεδρο, ξεπούλησε
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ

