Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Πεντανόστιμα κέικ και μικρά γλυκά με το «Βήμα της Κυριακής»
Όλα τα μυστικά για τέλεια φουρνίσματα, πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγετε μικρά λάθη και αναλυτικά βήματα για να έχετε σίγουρη επιτυχία και να είναι όλα τα γλυκά σας πάντα πεντανόστιμα.
Στην νέα σειρά βιβλίων μαγειρικής «Πεντανόστιμα» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, μαθαίνουμε να φτιάχνουμε Κέικ & Μικρά Γλυκά!
Το δεύτερο βιβλίο της νέας συλλεκτικής σειράς βιβλίων «Πεντανόστιμα» είναι αφιερωμένο στα αγαπημένα κέικ αλλά και τα μικρά γλυκά που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι μας. Έξυπνες συνταγές, με απλές τεχνικές και πρώτες ύλες που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, θα σας μυήσουν στα πρώτα βήματα της ζαχαροπλαστικής και θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα σπιτικά φουρνίσματα.
Εντυπωσιακά γλυκά και αλμυρά κέικ, λαχταριστά cupcake, muffins, μικρά γλυκά με σοκολάτα, καρπούς και φρούτα αλλά και επιλογές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, θα σας παρακινήσουν να μπείτε στην κουζίνα και να πειραματιστείτε με γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα ξετρελάνουν ακόμη και τους πιο πιστούς θαμώνες των ζαχαροπλαστείων.
Δοκιμάστε να φτιάξετε ζουμερό κέικ με μύρτιλα και ζάχαρη καρύδας, banana bread χωρίς γλουτένη, νηστίσιμο κέικ μήλο-καρότο, βουτυράτο pound κέικ βανίλια με γιαούρτι, κέικ σοκολάτας χωρίς ζάχαρη και μίξερ, vegan κέικ με σταφίδες και ελαιόλαδο, cupcakes με φιστίκι και τριαντάφυλλο αλλά και πεντανόστιμο κέικ μανιταριών με ροκφόρ, κέικ με λιαστή ντομάτα και ζαμπόν, vegan καριόκες χωρίς γλουτένη και άλλες μοναδικές συνταγές για να καταπλήξετε τους πάντες!
Βρείτε ακόμη όλα τα μυστικά για τέλεια φουρνίσματα, πολύτιμες συμβουλές για να αποφύγετε τα μικρά λάθη και αναλυτικά βήματα για να έχετε σίγουρη επιτυχία και να είναι όλα τα γλυκά σας πάντα.. Πεντανόστιμα!
Τα «Πεντανόστιμα» Κέικ & Μικρά Γλυκά κυκλοφορούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με το «Βήμα της Κυριακής».

- Ψηφιακός κλώνος του Ζάκερμπεργκ θα μιλά στους εργαζομένους της Meta
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442