Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια

H Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα νέα συγκλονιστικά επεισόδια

Οι καθηλωτικές εξελίξεις της σειράς την τοποθετούν στην πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται αυτή την εβδομάδα με επεισόδια γεμάτα αγωνία, εντάσεις και πάθη. Ο Στάθης βλέπει την Αριάδνη με τον Χρήστο και η σύγκρουση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη είναι αναπόφευκτη.

Ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν από την Αμερική κι έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αναλυτικά όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 19 έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Επεισόδιο 100 (Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Η Αριάδνη παραδέχεται στον Στάθη ότι τα κλειδιά τα ξέχασε ο Χρήστος όταν πήγε στο σπίτι τους για καφέ, αλλά δεν πείθει τον πατέρα της. Η παρακινδυνευμένη αποστολή της Δήμητρας αγχώνει τον Γιώργη όλο και περισσότερο.

Η Ξένια παίρνει το μωρό από το μαιευτήριο και ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα το δώσει στον Δημοσθένη. Ο Ορέστης, μετά από προτροπή του Πότη, «ψήνει» την Άννα να αφήσει τα επικίνδυνα σπορ και να ξεκινήσει καινούριο χόμπι.

Η Θεοδώρα δείχνει για πρώτη φορά μια άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα της και μιλάει με πολύ σκληρό τρόπο στη Μαργαρίτα. Ο Χρήστος εκφράζει τον έρωτά του στην Αριάδνη και της λέει ότι σκοπεύει να χωρίσει με την Αφροδίτη για χάρη της.

Γη της Ελιάς με συνταρακτικές εξελίξεις

Επεισόδιο 101 (Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Η Θεοδώρα μετάνιωσε για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στη Μαργαρίτα, ωστόσο της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να επεμβαίνει στα προσωπικά της. Η σχέση της Αριάδνης και του Στάθη κρέμεται από μια κλωστή καθώς εκείνος της δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί να τον ξεφτιλίσει, παρόλο που εκείνη αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Χρήστο.

Ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν από τη Βοστώνη. Αργότερα, ο Τζον συναντάει την Αθηνά, αλλά η Φιλιώ δείχνει για μία ακόμη φορά τη δυσαρέσκειά της. Η Χάιδω ανησυχεί για την επικείμενη δίκη της και ο Λυκούργος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Πότης ξεκινάει συνεδρίες προκειμένου να ξεπεράσει την κακή συνήθεια του κουτσομπολιού.

Η Ιουλία συμβουλεύει τον Στάθη να μην το τραβήξει στα άκρα, αλλά εκείνος παρακολουθεί την Αριάδνη και την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο.

Επεισόδιο 102 (Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 21:00)

Ο Στάθης, θυμωμένος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν. Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.

Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους. Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική. Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί.

Ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική, αλλά δεν τον καταφέρνουν να τους μιλήσει. Η Χάιδω αναφέρει στον Ισίδωρο την άσχημη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντί της.

Απόστολος Γκλέτσος

Επεισόδιο 103 (Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 21:40)

Η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη γιατί έφυγε από το σπίτι η αδελφή της. Ο Τζον χαϊδεύει τη Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει άσχημα, με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική στιχομυθία ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη.

Η Βασιλική βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται φοβούμενη μήπως αποδειχθεί και αυτό προφητικό. Αργότερα, σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Μιλτιάδης αποκαλεί τη Βασιλική ιδανική γυναίκα. Παράλληλα, η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσει στη Μαργαρίτα.

Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της τής απαντάει με ευγένεια.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν:

Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

#GiTisElias

 

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024