Θεσσαλονίκη: Ζητούσαν 200 ευρώ για να του επιστρέψουν τη μηχανή που του έκλεψαν
Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας 18χρονος και ένας 17χρονος
Δύο νεαρούς ημεδαπούς, ηλικίας 18 και 17 ετών, συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για κλοπή οχήματος και απόπειρα εκβίασης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, εντοπίστηκε την Τετάρτη από τους αστυνομικούς στην περιοχή της Σταυρούπολης δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και περαιτέρω έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί όχι μόνο είχαν κλέψει τη μηχανή αλλά εκβίαζαν και τον ιδιοκτήτη της
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι για το όχημα την ίδια ημέρα είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα άτομα μετά την κλοπή του δικύκλου είχαν επικοινωνήσει με τον νόμιμο ιδιοκτήτη, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ώστε να του επιστρέψουν τη μηχανή του.
Στην κατοχή του 18χρονου συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών.
Εις βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και θα οδηγηθούν αμφότεροι στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η μηχανή αποδόθηκε ήδη στον νόμιμο ιδιοκτήτη της.
- Γιάννης Βογιατζής: Έγινε 100 χρόνων, το αφιέρωμα της Finos Film
- Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος
- Κινγκς – Μπακς 98-115: «Βασιλιάς» Αντετοκούνμπο στο Σακραμέντο και μεγάλο διπλό για τους Κινγκς
- Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα της τραγωδίας – 40 νεκροί εκ των οποίων 20 ανήλικοι
- Αλλάζει τον ενεργειακό χάρτη του πλανήτη η επέμβαση Τραμπ στη Βενεζουέλα;
- Ναν: «Είμαι έτοιμος, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος»

