Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπήκαν σε ταξί δήθεν για... κούρσα και το έκλεψαν - Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

Μπήκαν σε ταξί δήθεν για… κούρσα και το έκλεψαν – Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

Έβγαλαν με τη βία από το όχημα τον ταξιτζή, το έβαλαν μπροστά και εξαφανίστηκαν - Συνελήφθη ένας 31χρονος Τούρκος που εντοπίστηκε να οδηγεί το κλεμμένο ταξί, αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του

Ληστεία σε βάρος ταξιτζή… βγαλμένη από ταινία σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής (09/02) στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Στη Λεωφόρο Αμφιθέας η ληστεία

Όλα συνέβησαν όταν τέσσερις άνδρες προσποιούμενοι τους πελάτες που αναζητούσαν ταξί για κούρσα σταμάτησαν τον ανυποψίαστο ταξιτζή και επιβιβάστηκαν στο όχημα, επί της οδού Νηρηίδων. Αφού απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο, φτάνοντας στη Λεωφόρο Αμφιθέας ακινητοποίησαν τον οδηγό και δια της βίας τον κατέβασαν από το ταξί του.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις δράστες της επίθεσης έβαλαν μπροστά το ταξί και διέφυγαν με αυτό προς άγνωστη κατεύθυνση, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

31χρονος υπήκοος Τουρκίας ο ένας εκ των δραστών που συνελήφθη, αναζητούνται οι άλλοι τρεις συνεργοί του

Για τη βίαιη ληστεία ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας εντόπισαν το κλεμμένο ταξί επί της οδού Λεωνίδου στην Ομόνοια, ενώ μέσα βρισκόταν και ένας εκ των ανδρών που το έκλεψαν. Οι συνεργοί του οδηγού δεν επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Η κινηματογραφική καταδίωξη που προκάλεσε και τροχαίο

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας και ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024