Τρομοκρατία: Βρέθηκε η μοτοσυκλέτα των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στη Σταδίου
Όπως διαπιστώθηκε η μηχανή είχε κλαπεί προ μηνών - Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στο σημείο που την εγκατέλειψαν οι δράστες
Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στη Σταδίου έξω από το υπουργείο Εργασίας εντόπισε η Αντιτρομοκρατική.
Όπως μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρόκειται για μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που εντοπίστηκε όχι μακριά από την οδό Σταδίου.
Είχε κλαπεί
Όπως διαπιστώθηκε η μηχανή είχε κλαπεί προ μηνών από περιοχή της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μοτοσυκλέτα εντοπίστηκε προ ημερών ωστόσο δεν μετακινήθηκε αλλά το σημείο που βρέθηκε τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα την έπαιρνε κάποιος.
Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής
Τώρα η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να εντοπίσει στοιχεία από το σημείο που εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα οι δράστες μέσα από κάμερες ασφαλείας για να δουν προς τα πού κινήθηκαν.
Το δίκυκλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθεί για δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA.
Για την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3/2 δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης.
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ


