Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας έξω από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας κτιρίου που καταγράφει τις κινήσεις στο πεζοδρόμιο της οδού Σταδίου ακριβώς απέναντι από το υπουργείο Εργασίας.
Η κάμερα
Δεξιά φαίνονται οι λαμαρίνες όπου έχουν τοποθετηθεί για την ανακαίνιση του κτιρίου τράπεζας και αριστερά είναι τα κάγκελα του πεζοδρομίου που δεν φαίνονται και στα οποία οι δράστες κρέμασαν την τσάντα με τη βόμβα.
Από τη συγκεκριμένη κάμερα ίσως να έχουν καταγραφεί και κάποιες από τις κινήσεις των βομβιστών.
Η εικόνα από την έκρηξη αναδεικνύει το μέγεθος της καταστροφής και της δύναμης που απελευθερώθηκε στην οδό Σταδίου, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.
Δείτε το βίντεο που παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59