Ένας 26χρονος, ο οποίος εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου, σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, ο νεαρός άνδρας αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, έκανε στροφή και συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε μία 57χρονη.
Τραυματίστηκε η οδηγός
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές και τραυματίστηκε η γυναίκα, η οποία με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο 26χρονος αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις απαραίτητες από το Νόμο ενέργειες.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας