Σύλληψη ράπερ στο «Ελ. Βενιζέλος» για κλοπή αποσκευών
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο που προσπάθησε να κλέψει βαλίτσες επιβατών.
Χειροπέδες σε έναν 36χρονο υπάλληλο εταιρείας καθαρισμού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πέρασαν οι αστυνομικοί του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, μετά από καταγγελία επιβατών για κλοπή των αποσκευών τους.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο υπάλληλος –που έχει γίνει γνωστός από την καριέρα του στο χώρο της ραπ μουσικής- εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε πρόσβαση στο χώρο των αποσκευών για να αποσπάσει δύο αποσκευές επιβατών.
Όπως διαπιστώθηκε ο υπάλληλος της εταιρείας καθαρισμού είχε τοποθετήσει σε καρότσι τις δύο βαλίτσες, τις οποίες είχε καλύψει επιμελώς, με σκοπό να μην γίνουν αντιληπτές.
Ωστόσο οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καμερών του αεροδρομίου, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 36χρονο ληστή.
Παράλληλα, στην κατοχή του ο 36χρονος ράπερ, που θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των Αρχών, είχε 0,2 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

