Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή - Τι φέρεται να υποστηρίζει

Θεσσαλονίκη: Απολογείται ο τράπερ που ξυλοκόπησε φοιτητή – Τι φέρεται να υποστηρίζει

Ο 23χρονος φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Απολογείται σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στην ανακρίτρια ο 25χρονος τράπερ, που μαζί με ένα ακόμη άτομο κατηγορείται, για την επίθεση εναντίον 22χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας (από κοινού), η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Βρέθηκε ότι έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την ταυτοποίηση του δεύτερου ατόμου βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα, το 23χρονο θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξύπνησε ένιωσε έντονη αδιαθεσία, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα, για αυτό και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Βρέθηκε ότι έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο τράπερ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή, καθώς, μετά το συμβάν, όλοι αποχώρησαν από το σημείο. Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το χρονικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο 23χρονος, περπατούσε αμέριμνος μαζί με δύο φίλους του, εξίσου φοιτητές, όταν ξαφνικά έξω από γνωστό κλαμπ δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από τράπερ. Ο 23χρονος φέρεται να είχε πει «αυτός είναι γνωστός».

Στην επίθεση, όπως κατέθεσε ο ίδιος, συμμετείχε και ένα ακόμα άτομο  -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων– με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024