Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη του τράπερ για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου προχώρησε η αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη του τράπερ για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου προχώρησε η αστυνομία

Πρόκειται να παραπεμφθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον δεύτερο δράστη

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου ο τράπερ Ricta, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στις 26 Ιανουαρίου, ξυλοκόπησε άγρια έναν 23χρονο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ο 25χρονος τράπερ συνελήφθη τα ξημερώματα στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και ακολούθως θα παραπεμφθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον γνωστό τράπερ για τον ξυλοδαρμό και σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου

Οι αστυνομικές έρευνες για τον δεύτερο δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ταυτοποίησή του.

Ο γνωστός τράπερ είχε εμφανιστεί στην Ελληνική Αστυνομία τη Δευτέρα με τον δικηγόρο του, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, όπου ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, μετά την επίθεση εις βάρος του, καθώς αποχώρησαν όλοι από το σημείο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι έχει μάρτυρες οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Το χρονικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο 23χρονος, περπατούσε αμέριμνος μαζί με δύο φίλους του όταν ξαφνικά έξω από γνωστό κλαμπ δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από τράπερ.

Στην επίθεση, όπως κατέθεσε ο ίδιος, συμμετείχε και ένα ακόμα άτομο – αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων – με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, ο παθών πήγε στο σπίτι του όπου έπεσε να κοιμηθεί, κάτι το οποίο πιθανολογείται ότι συντέλεσε και στην επιδείνωση της υγείας του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ξύπνησε δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και παραμένει.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ τον υπέβαλλαν σε πολύωρο χειρουργείο. Όλη την εβδομάδα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024