Κορωπί: Χειροπέδες σε 23χρονο φυγόποινο – Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και χρηματική ποινή 700 ευρώ
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τετάρτης (31/1)) στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 23χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και χρηματική ποινή 700 ευρώ για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συμμετείχε σε επίθεση
Ειδικότερα, ο συλληφθείς από κοινού με συνεργούς του, το 2020, επιτέθηκαν ένεκα προσωπικών διαφορών με τη χρήση όπλου, μεταλλικών ράβδων και ροπάλων σε 6 άτομα με αποτέλεσμα των τραυματισμό 4 εξ’ αυτών.
Συμμετείχε σε ομάδα που επιτέθηκε με τη χρήση όπλων και τραυμάτισε 28χρονο
Σημειώνεται ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς τον Απρίλιο του 2023 κατηγορείται ότι συμμετείχε σε ομάδα 6 ατόμων που επιτέθηκαν με τη χρήση όπλων και τραυμάτισαν 28χρονο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Ιράν: Οι ΗΠΑ θα προστατεύσουν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ όταν αυτό καταστεί εφικτό, λέει ο Μπέσεντ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Ενσταση Ρωσίας – Κίνας στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ



