Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπαθιά, όπλα και μαχαίρια - 62χρονος κλέφτης οχημάτων είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο Κορωπί

Σπαθιά, όπλα και μαχαίρια – 62χρονος κλέφτης οχημάτων είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο Κορωπί

Στην αυλή είχε κάνει συλλογή από κλεμμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες - Καλλιεργούσε και δενδρύλλια κάνναβης

Πιστόλια, περίστροφο, σπαθιά, μαχαίρια και γκλοπ ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι ενός 62χρονου στο Κορωπί, ο οποίος έστρεψε πάνω του τις υποψίες των Αρχών μετά την κλοπή ενός οχήματος από τη Γλυφάδα.

Τον «πρόδωσε» η κλοπή στην Γλυφάδα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεψε ένα όχημα το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου από την περιοχή της Γλυφάδας και το έκρυψε στο σπίτι του.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν οι έρευνες των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης Αττικής για τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος και τη σύλληψη του δράστη.

Πράγματι, λίγες ώρες μετά, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του, βρήκαν το όχημα και τον συνέλαβαν – αλλά η υπόθεση δεν έληξε εκεί.

Έχει στην αυλή του σπιτιού του 8 κλεμμένα οχήματα

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ενδιαφέροντα άλλα ευρήματα στο σπίτι του δράστημ καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στον υπαίθριο χώρο και σε παρακείμενη κατοικία του, εντοπίστηκαν -εκτός από το όχημα του «πρόδωσε» τη δράση του- ακόμη 7 κλεμμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, τα οποία στη συνέχεια κατασχέθηκαν.

Ο 62χρονος έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο

Η δράστη του 62χρονου όμως συνέχισε να «εκπλήσσει» τους αστυνομικούς, καθώς βρήκαν στο σπίτι του πλήθος όπλων. Πιο συγκεκιμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 ρέπλικες όπλων (3 πιστόλια και περίστροφο), 133 φυσίγγια, 1 κενός γεμιστήρας πιστολιού, 2 σιδερογροθιές, 1 σπαθί τύπου κατάνα, 1 ξύλινο γκλοπ, 1 ξιφολόγχη και 3 μαχαίρια.

Επιπλέον βρήκαν κομμάτια πινακίδων κυκλοφορίας αμφιβόλου γνησιότητας, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε 574 γραμμάρια κάνναβης και καλλιεργούσε και 1 δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 70 εκατοστών.

Ο 62χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κρωπίας. Κατηγορεςίται για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία, καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024