Με τη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού ολοκληρώθηκε η καταδίωξη που ξεκίνησε στις 03:45 από την περιφερειακή Αιγάλεω.
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το όχημα που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα ένας άνδρας είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από λίγα λεπτά.
Έπειτα από καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων, του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων, το κλεμμένο Smart έφτασε μέχρι του Ρέντη, όπου ο αλλοδαπός το εγκατέλειψε για να βρει καταφύγιο σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην πλατεία Αρμενίας.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον 33χρονο, με καταγωγή από την Αρμενία, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της κλοπής του ΙΧ είναι μέλος σε σπείρα που πραγματοποιεί συστηματικά κλοπές τέτοιου τύπου οχημάτων, προκειμένου να τα «διαλύσει» και να πουλήσει τμήματά τους για ανταλλακτικά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.