
Σε αυτές τις Εθνικές ομάδες είπε «όχι» ο Ζιντάν
Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και 2,5 χρόνια και κάποιες Εθνικές ομάδων τον προσέγγισαν χωρίς ωστόσο να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» από τον Γάλλο τεχνικό
Σχεδόν 2,5 χρόνια απ’ όταν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει βρει ακόμα την ομάδα που θα τον κάνει να πει το μεγάλο «ναι» για την επιστροφή στους πάγκους.
Οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλγερίας, βρίσκονται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Τζαμέλ Μπελμαντί και στο πλαίσιο αυτό, επιχείρησαν το… αδύνατο. Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», οι Αλγερινοί παράγοντες προσέγγισαν τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κατάγεται από την συγκεκριμένη χώρα της Αφρικής.
Όπως είναι φυσικό, ο «Ζιζού» απάντησε αρνητικά, όπως έκανε και σε ανάλογες προτάσεις από την ομοσπονδία της Βραζιλίας και των ΗΠΑ, δεδομένου ότι προτεραιότητα του, είναι κάποια στιγμή στο μέλλον, ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας.
«Όχι» και στις ΗΠΑ
Η ομοσπονδία των ΗΠΑ πλησίασε τον μάνατζερ του Ζιντάν, Αλέν Μιγκλιάτσιο και εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε ευγενικά. Μάλιστα, δεν είναι περίεργο που οι Αμερικανοί κινήθηκαν για ένα όνομα τέτοιου βεληνεκούς, αφού θα συνδιοργανώσουν το επόμενο Μουντιάλ με τον Καναδά και το Μεξικό και θέλουν η ομάδα τους να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη.
- Κιβωτός του κόσμου: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος του
- UEFA Champions League: Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Νικήτα – «Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν», φώναζαν σε αστυνομικούς
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»



