Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστρατεύει τον γιο του Ζιντάν ο Αντσελότι!

Επιστρατεύει τον γιο του Ζιντάν ο Αντσελότι!

Ο Τέο Ζιντάν, λόγω των πολλών τραυματισμών, συμπεριελήφθη στην αποστολή για το παιχνίδι με την Νάπολι για το Champions League.

Ο Λούκα Μόντριτς δεν βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αυριανό αγώνα με τη Νάπολι, στην 5η αγωνιστική του Champions League, αντίθετα κλήθηκε για πρώτη φορά, σε ηλικία 21 ετών, ο Τεό Ζιντάν, γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, που αγωνίζεται στην Β ομάδα των Μαδριλέων με προπονητή τον Ραούλ.

Ο Μόντριτς, που αντικαταστάθηκε προληπτικά απέναντι στην Κάντιθ την Κυριακή στη La Liga, υποφέρει από ενόχληση στο μηριαίο και δεν έλαβε μέρος στη σημερινή (28/11) προπόνηση της Ρεάλ.

Οι πολλοί τραυματισμοί έφεραν στην αποστολή τον γιο του Ζινεντίν Ζιντάν, Τέο.

Ο 38χρονος Κροάτης διεθνής μπαίνει στη μακρά λίστα τραυματιών παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους Εντουάρντο Καμαβινγκά , Ορελιέν Τσουαμενί, Βινίσιους Τζούνιορ, Κέπα, Τιμπό Κουρτουά, Έντερ Μιλιτάο και Άρμπα Γκιουλέρ.

Αυτές οι απουσίες ώθησαν τον Κάρλο Ανστελότι να καλέσει τους νεαρούς Νίκο Παζ (19 ετών), Μάριο Μάρτίν (19 ετών) και τον Τεό Ζιντάν, τον τρίτο γιο του πρώην προπονητή των Μαδριλένων.

Πάει για παραμονή στη Ρεάλ ο Αντσελότι!

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «relevo», οι Μαδριλένοι είναι κοντά στην ανανέωση με τον Ιταλό τεχνικό για δύο ακόμη χρόνια, πριν από τα Χριστούγεννα. Εξέλιξη που εάν επαληθευτεί δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας (CBF), η οποία θεωρεί δεδομένο ότι ο Αντσελότι θα καθίσει στον πάγκο της «Σελεσάο» από το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως σημειώνει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O’ Globo».

Όπως αναφέρεται από τη «relevo», ο Αντσελότι έχει ξεκαθαρίσει ότι η πρώτη του επιλογή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θα περίμενε μέχρι το τέλος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η στάση του καθησύχασε τους Μαδριλένους, οι οποίοι ενημέρωσαν τον προπονητή για την πρόθεσή τους να προτείνουν ανανέωση για δύο σεζόν.

Επομένως, ανεξάρτητα από το τι έχει συζητήσει ο Ιταλός με τη Βραζιλία, η πεποίθηση στην Ισπανία είναι ότι ο Αντσελότι θα δεχτεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης όταν του προσφερθεί. Ο Ιταλός προπονητής, ωστόσο, αντιμετωπίζεται ως βέβαιος από την CBF ότι θα αναλάβει την ομάδα μετά το Copa America , παρόλο που καμία συμφωνία μεταξύ των μερών δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Ο Κάρλος Αντσελότι αποφεύγει να μιλάει για το μέλλον του. Σε συνέντευξη Τύπου το περασμένο Σάββατο, πριν από τη μονομαχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάντιθ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο προπονητής αρνήθηκε για άλλη μια φορά οποιαδήποτε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα: «Με κάνει υπερήφανο που μια ομάδα, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, όπως η ομάδα της Βραζιλίας, μιλάει για μένα. Αυτό με κάνει περήφανο, αλλά τίποτα περισσότερο. Όλα είναι πολύ ξεκάθαρα: Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου με τη Ρεάλ και μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν θα απαντήσω για το μέλλον μου,» είπε ο Αντσελότι.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024