Μεσολόγγι: Ο 50χρονος κρεοπώλης είχε κάνει πρόβα τη διαδρομή πριν την άγρια δολοφονία
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, o κρεοπώλης είχε πάει σε αυτό το σημείο κάποιες μέρες νωρίτερα ώστε να κάνει πρόβα τη διαδρομή.
Ο βάλτος κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά των τελευταίων στιγμών του Μπάμπη με την αστυνομία να παλεύει με τον χρόνο για να δώσει απαντήσεις σε νέα ερωτήματα που ανακύπτουν λεπτό το λεπτό.
Το βράδυ εκείνης της Πέμπτης, ο 50χρονος κρεοπώλης και ο Μπάμπης έφτασαν στην περιοχή, πολύ κοντά στο εκκλησάκι.
Τον παρέσυρε
Η απόσταση που χωρίζει το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη από το εκκλησάκι της Ευαγγελίστριας, που όπως πιθανολογείται ήταν το δόλωμα για το μοιραίο ραντεβού και τη δολοφονική παγίδα ήταν μικρή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, o κρεοπώλης είχε πάει σε αυτό το σημείο κάποιες μέρες νωρίτερα ώστε να κάνει πρόβα τη διαδρομή.
Ο στρατός στις έρευνες
Οι Αρχές εκτιμούν πως θα «μιλήσει» το όπλο που σκότωσε τον Μπάμπη και γι’ αυτό επιστρατεύουν ναρκαλιεύτες.
Στην περιοχή μετέβησαν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, προσπάθησαν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.
Μάλιστα, πρόκειται να μεταβεί και σε άλλα σημεία του Μεσολογγίου.
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου
- Εγκληματική ομάδα είχε λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπές στην Αττική – Τρεις συλλήψεις
- Σε τροχιά υλοποίησης το έργο θωράκισης της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο
- BHMA της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές

