Ολυμπιακός: «Το αποκορύφωμα της δράσης της Εγκληματικής Οργάνωσης, όποιος δεν ασχοληθεί με την εξαφάνισή της, την υποθάλπτει»
Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά τα «όργια» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Στην εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
«Απόψε ήταν το αποκορύφωμα της δράσης της Εγκληματικής Οργάνωσης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο». ανέφερε χαρακτηριστικά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Με τους Πειραιώτες να προσθέτουν: «Δυστυχώς το μόρφωμα που σαπίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντιμετωπίζεται ποδοσφαιρικά». Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι «από εδώ και πέρα όποιος δεν ασχοληθεί με την εξαφάνιση της Εγκληματικής Οργάνωσης, τότε σημαίνει και είναι προφανές ότι την υποθάλπτει».
Η ανακοίνωση:
«Απόψε ήταν το αποκορύφωμα της δράσης της Εγκληματικής Οργάνωσης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Μέσα σε λίγες εβδομάδες μας στέρησαν έως και 11 βαθμούς (με ΠΑΟ, Βόλο, Ατρόμητο, ΑΕΚ) και αλλοίωσαν το Πρωτάθλημα.
Αυτά που καταγγέλαμε τόσο καιρό με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους, τα είδε κάθε Έλληνας φίλαθλος αποτυπωμένα στο γήπεδο και είναι ηθική δικαίωση τα όσα έγιναν έτσι ξεδιάντροπα κάτω από τους προβολείς.
Δυστυχώς το μόρφωμα που σαπίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντιμετωπίζεται ποδοσφαιρικά.
Και αναφερόμαστε στην Πολιτεία και τις Αρχές.
Από εδώ και πέρα όποιος δεν ασχοληθεί με την εξαφάνιση της Εγκληματικής Οργάνωσης, τότε σημαίνει και είναι προφανές ότι την υποθάλπτει.
Τα λόγια τελείωσαν».
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup