Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μώραλης: «Προκαλείται η μισή χώρα και μια ολόκληρη πόλη, πρέπει κάποιος να παρέμβει» (vid)

Μώραλης: «Προκαλείται η μισή χώρα και μια ολόκληρη πόλη, πρέπει κάποιος να παρέμβει» (vid)

Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μίλησε για τα διαιτητικά «όργια» που έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής σε εντεταλμένη υπηρεσία έκανε τα πάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να χάσει ο Ολυμπιακός και να νικήσει η ΑΕΚ το ντέρμπι.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Γιώργου Μασούρα και δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς.

Μια διαιτησία που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού και φυσικά των οπαδών του, που είδαν τον Σλοβάκο να στερεί από την ομάδα τους αυτό που δικαιούνταν. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπρόεδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι αυτό που έγινε ήταν εξόφθαλμο και θα πρέπει άμεσα κάποιος να παρέμβει. «Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη», πρόσθεσε και επισήμανε ότι δεν υπάρχει Ελληνας που να μην είδε τα όργια που έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη:

«Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη. Αυτό που έγινε σήμερα είναι εξόφθαλμο και παράγινε. Και δεν είναι μόνο σήμερα, αλλά συμβαίνει εδώ και μήνες. Μιλάω και ως δήμαρχος Πειραιά και ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα πρέπει κάποιος να παρέμβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Έλληνας να μην είδε αυτά που έγιναν σήμερα. Είναι συνέχεια πολλών παιχνιδιών και καταστάσεων που συμβαίνουν. Θα πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024