Στιγμές αγωνίας διαδραματίστηκαν στο Κατάρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Σαλάλ και την Αλ Αραμπί όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Άντι Ντελόρ της πρώτης.
Ο πρώην επιθετικός των Μονπελιέ, Ναντ και Νις μεταξύ άλλων, φάνηκε να έχει σπασμούς και έπεσε στο χορτάρι τρομάζοντας συμπαίκτες και αντιπάλους όπως φυσικά και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.
Αμέσως έπεσαν πάνω του οι γιατροί των δύο ομάδων και μετά από λίγα λεπτά κατάφεραν να τον συνεφέρουν. Το πολύ θετικό νέο είναι ότι ο 32χρονος άσος, που δέκα λεπτά πριν καταρρεύσει είχε ανοίξει το σκορ, όχι μόνο συνήλθε, αλλά παρακολούθησε τη συνέχεια του ματς από τον πάγκο, δείχνοντας να είναι απόλυτα καλά.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.