Η Ίντερ συνεχίζει τις ανανεώσεις των συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές που υπολογίζει και μετά τον Φενερικό Ντιμάρκο, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ματέο Νταρμιάν μέχρι το 2025.
O 34χρονος διεθνής αμυντικός είναι πολύ σημαντικός στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι, με τον προπονητή τον Νερατζούρι να εισηγείται την παραμονή του Ιταλού και μετά το καλοκαίρι του 2024, όταν κι έληγε το προηγούμενο συμβόλαιό του.
Ο Νταρμιάν αγωνίζεται στην ομάδα του Μιλάνου από το 2020 και από τότε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ίντερ.
Με την ιταλική ομάδα έχει πανηγυρίσει 1 Πρωτάθλημα Ιταλίας, 2 κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, ενώ τη περσινή χρονιά έφτασε στον τελικό του Champions League όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0.
Τη φετινή σεζόν ο πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πάρμα, έχει καταγράψει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μοιράσει μία σίστ.
🚨⚫️🔵 Official, confirmed. Matteo Darmian has signed new deal at Inter valid until June 2025. pic.twitter.com/rcuhrQ4O0q
Επίσης, ανανέωσε και ο Χένρικ Μκιταριάν ως και το 2026.
Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός θα έμπαινε από 1η Ιανουαρίου στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, όμως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μιλανέζους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Ο 34χρονος είναι στο δεύτερο χρόνο του με Ίντερ, στην οποία υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος από τη Ρόμα. Τη σεζόν που διανύουμε έχει 24 εμφανίσεις, δυο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ συνολικά έχει 73 συμμετοχές με τους Νερατζούρι με επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ.
LIVE: Περιστέρι – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση Περιστέρι – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.