Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μεγάλα δώρα του Santo... Claus

Τα μεγάλα δώρα του Santo… Claus

Η παρουσία του νέου προπονητή έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναγέννηση της Νότιγχαμ και ο Νούνο Εσπίριτο πιστώνεται την σπουδαία νίκη επί της Γιουνάιτεντ, αλλά και την επίσης σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ με 3-1.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αποχαιρέτησε το 2023 πετυχαίνοντας μια τεράστια νίκη, επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στο City Ground.

Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πουν αντίο στον χρόνο που φεύγει οι οπαδοί της Φόρεστ, καθώς είδαν την ομάδα τους να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να παίρνει τρεις βαθμούς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Φόρεστ καθώς η επικράτηση επί της Γιουνάιτεντ φανερώνει και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα του Νότιγχαμ αλλά παράλληλα στέλνει κι ένα μήνυμα για την συνέχεια και τι μπορεί να πετύχει η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Γιατί στον αγώνα κόντρα στην Γιουνάιτεντ οι παίκτες της Νότιγχαμ έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν τους στόχους που είχαν θέση στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου κι αυτό δίνει άλλον «αέρα» στους γηπεδούχους ενόψει της συνέχειας.

Κι όταν μια ομάδα πετυχαίνει τέτοιες νίκες κι απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους τότε η ψυχολογία φτάνει στα ύψη.

Ασφαλώς και η παρουσία του νέου προπονητή έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναγέννηση της Νότιγχαμ και ο Πορτογάλος τεχνικός πιστώνεται την σπουδαία νίκη επί της Γιουνάιτεντ, αλλά και την επίσης σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Νιούκαστλ με 3-1.

Γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι πριν από την σημερινή επικράτηση επί της Μάντσεστερ, η Φόρεστ είχε περάσει με εντυπωσιακό τρόπο από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, επικρατώντας της Νιούκαστλ με τα τρία γκολ του Γουντ.

Αυτές οι δύο νίκες που πέτυχε η Νότιγχαμ κόντρα σε δύο τεράστια ονόματα της Πρέμιερ Λιγκ, αποδεικνύουν ότι «πνέει νέος άνεμος» με την παρουσία του Σάντο στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Η Φόρεστ πήρε έξι υπερπολύτιμους βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια αλλά παράλληλα κέρδισε πολλά και σε επίπεδο πρεστίζ, κατακτώντας νίκες απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους.

Ο Νούνο Εσπίριτο και οι παίκτες του αποθεώθηκαν στο φινάλε του αγώνα από τους οπαδούς της ομάδας που είχαν γεμίσει το City Ground και το κλίμα στην έδρα της Νότιγχαμ ήταν κάτι παραπάνω από εορταστικό μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Φόρεστ κατάφερε να πετύχει δύο πολύ μεγάλες νίκες και οι έξι βαθμοί που πήρε κόντρα σε Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της δίνουν μεγάλη ώθηση για την συνέχεια στην κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024