Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος δυνάμεις της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της Ασφάλειας, ενώ παράλληλα έγιναν έρευνες για ναρκωτικά και όπλα.
Ο συλληφθείς εμφανίζεται σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα, ενώ πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε ληστεία
Σε βίντεο, που κάνουν τον γύρο των social media, εμφανίζεται ένας νεαρός άνδρας να κρατά ένα υποπολυβόλο και να πυροβολεί κατά ριπάς στον αέρα, εντός κατοικημένης περιοχής.
Από το πλάνο φαίνεται να βρίσκεται τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο που κρατά κινητό τηλέφωνο και ένα δεύτερο, που είναι και αυτό που έχει καταγράψει το συγκεκριμένο βίντεο.
Μία σύλληψη στον Βλυχό
Τρία άτομα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφανίζονται σε βίντεο, που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να πυροβολούν στον αέρα, με τις εικόνες να προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθη ένας Ρομά, αλλά όχι ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο να πυροβολεί ασταμάτητα και να κάνει επίδειξη δύναμης δίπλα στα σπίτια.
Ο συλληφθείς ωστόσο, εμφανίζεται και εκείνος σε βίντεο να πυροβολεί στον αέρα, ενώ πρόσφατα είχε εμπλακεί και σε ληστεία.
Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, ο 36χρονος φέρεται να εισέβαλε μαζί με άλλα τρία άτομα σε σπίτι στα Μέγαρα. Οι δράστες υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ένοικο, τον χτύπησαν και του άρπαξαν 900 ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα.
Μάλιστα, την ώρα που έφευγαν, πυροβόλησαν στον αέρα, προκειμένου να μην τους ακολουθήσει.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.