Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει πώς μεταμορφώθηκε σε Μαρία Κάλλας
Φωτογραφήθηκε μέσα σε θέατρο μπροστά από ένα πιάνο.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν μία από τις celebrities που φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες φωτογράφησης του καινούργιου περιοδικού Grace, το οποίο κυκλοφόρησε με τέσσερα εξώφυλλα μεταμορφωμένες στην σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας.
Με το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφήθηκε μέσα σε θέατρο και μπροστά από ένα πιάνο, μιμούμενη ότι δίνει παράσταση, όπως η διάσημη Ελληνίδα σοπράνο.
Το μοντέλο συμμετείχε σε αφιερωματικό τεύχος για τη μεγάλη σοπράνο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)
Ένα βίντεο από τα backstage της φωτογράφησης ανέβασε η παρουσιάστρια του «Shopping Star» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)
- Μέτρα: Νέα «Εξοικονομώ» για πολίτες και επιχειρήσεις
- Άρης: Στη διάθεση του Γρηγορίου ο Καντεβέρε
- Ηλεία: Έκλεψε κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και τα έκρυψε σε κορμό δέντρου στην αυλή του σπιτιού του
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης προτείνει τον Πάρι Κουκουλόπουλο για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής
- Ραφαέλα Καρά: Το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, το Βατικανό, η αμύθητη περιουσία και ο μάνατζερ-κληρονόμος
- «Email gate»: Ξεκίνησε η δίκη για τη διαρροή στοιχείων αποδήμων – Στο εδώλιο η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι




