Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι φοβισμένη, είναι άγριο το σκηνικό»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είμαι φοβισμένη, είναι άγριο το σκηνικό»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται τρομοκρατημένη από όσα γίνονται στον χώρο και θέλει να μείνει μακριά από όλο αυτό.

Στην επιστροφή της από τη Γαλλία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και δήλωσε φοβισμένη με όσα γίνονται στον χώρο.

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στον Γρηγόρα Μπάκα, σημειώνοντας πως δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και εξήγησε τον λόγο.

«Παρεξηγούνται αυτά που λέμε, δημιουργούνται ξαφνικά κάποιοι τσακωμοί. Είναι πολύ έντονο το σκηνικό φέτος, γενικά μαλώνετε πάρα πολύ. Θέλω να μείνω έξω από όλο αυτό και δεν θέλω καμία σχέση.

Είμαι χαρούμενη, περνάω τέλεια στη δουλειά μου, κάνω το καλύτερο που μπορώ και θέλω το καλύτερο για όλους» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Παίρνουν δηλώσεις, κόβουν λέξεις και τι θα κάνει μπαμ, μετά το συζητάνε στα πάνελ, ο καθένας βγάζει το δικό του συμπέρασμα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση ποτέ με την πραγματικότητα.

Παρεξηγούνται αυτά που λέμε, δημιουργούνται ξαφνικά κάποιοι τσακωμοί. Είναι πολύ έντονο το σκηνικό φέτος, γενικά μαλώνετε πάρα πολύ. Θέλω να μείνω έξω από όλο αυτό και δεν θέλω καμία σχέση

«Είμαι φοβισμένη»

Δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι φοβισμένη. Είναι πολύ απότομα όλα, είναι άγριο το σκηνικό. Θέλω να μείνω εκτός, είμαι μία χαρά», συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέφυγε να απαντήσει για τη Βίκυ Καγιά μετά την ανάληψη της εκπομπής Shopping Star, σημειώνοντας πως θα μιλήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα από κοντά.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024