Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Η παρουσίαση του Shopping Star άλλαξε χέρια και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά.

Με την παρουσίαση του Shopping Star να αλλάζει χέρια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που θα βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της ψυχαγωγικής εκπομπής, μίλησε για τη Βίκυ Καγιά.

Η Χριστιάνα Κοχλατζή από το Happy Day συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μίλησαν για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη. Περιμένω να το δείτε. Δεν με ενοχλεί (σ.σ. η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά) γιατί αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι εγώ, η Βίκυ, μία άλλη γυναίκα που έχει έρθει στον χώρο από τη μόδα, είναι λογικό να συγκριθούμε σε πολλά πράματα.

Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν μου φαίνεται περίεργο. Όλα κάποια στιγμή κάποιος τα είχε πριν. Η Βίκυ είναι μία πολύ πετυχημένη γυναίκα, που έκανε αυτό το project με τεράστια επιτυχία. Μία χαρά. Συγκρίνετέ όσο θέλετε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Είναι τέλειο το Shopping Star. Αυτό θέλω. Να το ζήσω, να το μάθω. Δεν το ήθελα. Τώρα που το έζησα, το θέλω

«Τηλεοπτικά δεν ετοιμάζω κάτι άλλο. Είναι τέλειο το Shopping Star. Αυτό θέλω. Να το ζήσω, να το μάθω. Δεν το ήθελα. Τώρα που το έζησα, το θέλω. Δεν το ήθελα, δεν ήξερα, το δοκίμασα και μου άρεσε. Να πω την αλήθεια» συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η εποχή του GNTM

Υπενθυμίζεται ότι Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την εποχή που βρέθηκαν μαζί στο GNTM, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μιλά ανοιχτά για τις δύσκολες ημέρες που πέρασε στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει πως θέλει να κρατήσει μόνο τα θετικά από την εποχή του GNTM. Μιλώντας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ δήλωνε πως θέλει να αφήσει όλα τα άλλα πίσω.

Σε ερώτηση για τον λόγο που την οδήγησε να αποχωρήσει από το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φρόντισε με την απάντησή της να αποφύγει να αποκαλύψει κάτι πιο συγκεκριμένο.

«Μόνη σου αποφάσισες να φύγεις από το GNTM;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Συγγνώμη; Είναι τα σκουλαρίκια μου πολύ μεγάλα. Που λες Θανάση μου… Είναι από τα πράγματα που δεν μπορώ να συζητήσω. Ε έφυγα από το GNTM» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Θα αλλάζεις την κουβέντα, καλά το πας» σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

«Το αγαπώ πολύ το GNTM και δεν θέλω ποτέ να υπάρχει κάτι αρνητικό. Θέλω να υπάρχουν μόνο θετικά. Τώρα το πως έφυγα, αν έφυγα. Όχι, έφυγα σίγουρα. Ασ’ το να πάει στα κομμάτια. Τόσα χρόνια πέρασαν. Δεν βαριέσαι. Εγώ το ξέχασα» τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024