Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά και Shopping Star

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά και Shopping Star

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την πρεμιέρα της στο Shopping Star και τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλατό του Breakfast@Star και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για το Shopping Star.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε αγχωμένη για την πρεμιέρα στο Breakfast@Star.

«Από 1 μέχρι το 1.000 είμαι 1.500 αγχωμένη. Είμαι αγχωμένη αλλά φαίνομαι πολύ cool πιστεύω. Επειδή είναι πολλά στο μυαλό μου αυτό τον καιρό, μέσα μου αισθάνομαι μια τρικυμία. Περνάμε πολύ καλά και με την ομάδα αλλά και με τις παίκτριες, μου κάνουν αγκαλιές», σημείωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είναι ένα πολύ ωραίο project, πολύ αγαπητό μετά από τόσα χρόνια προβολής. Οι παίκτριες έχουν και άποψη και πολύ ωραία ρούχα, ξέρουν πώς να τα συνδυάζουν. Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ήδη ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50-60 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή», σημειώνει χιουμοριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς της έγινε η πρόταση για την παρουσίαση του Shopping Star αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε πως δεν περίμενε ότι θα έρθει η μέρα που θα το παρουσιάσει.

Η αναφορά και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

«Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι, πώς μπορεί να φαίνομαι, πώς μπορεί να λειτουργήσω και κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο», σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν ρωτήθηκε με ποιον ή ποια θα δει σήμερα την πρεμιέρα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε με χιούμορ. «Έχω μείνει εκτός από αυτές τις αμερικανιές. Δεν σκέφτηκα ότι τις πρεμιέρες τις βλέπεις με παρέα. Εγώ έχω βάλει λογιστή πριν από την πρεμιέρα. Θα τελειώσω με τα τιμολόγια και θα πάω σπίτι να το δω».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024