Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαι απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαι απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για το Shopping Star και τα σχόλια που δέχεται για την παρουσία της στην τηλεόραση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις επικρίσεις που δέχεται για την παρουσία της στην τηλεόραση. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την παρουσίαση του Shopping Star.

«Βιώνω τους πρώτους μήνες του Shopping Star, ήρεμα χαλαρά και με όρεξη. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλιο που ακούω, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για μένα και έχουν να μου προσφέρουν κάτι με το σχόλιό τους. δεν είμαι από αυτούς που θα κάτσω να διαβάσω τα σχόλια που γράφονται για μένα στο Twitter. Μία φορά κάποιος έκανε ψεύτικο λογαριασμό και μου εμφανίστηκε ποιος ήταν. Δεν θα πω το όνομα δε θέλω να τον στεναχωρήσω. Είναι κάποιος που μπαίνει και απαντά σε κάτι σχόλια. Αλλά φαίνεται, όταν τους κάνετε να προσέχετε», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δεν είμαι καθόλου απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή μου. Αν το νιώσω, τότε θα είναι για γκόμενο

Για τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά: «Ο Λάκης Γαβαλάς λέει ότι θέλω να είμαι στην τηλεόραση, αλλά και αυτός το ίδιο θέλει. Πολλοί άνθρωποι λένε διάφορα και για να είναι στην τηλεόραση και για να είναι θέμα συζήτησης. Μετά σε βλέπουν στον δρόμο και σου ζητάνε συγγνώμη. Δεν είμαι 5 ετών για να κάνω block στο Instagram».

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως «δεν ξέρω αν θα είμαι στο Madwalk. Τα βραδινά show είναι ωραία και ωραίο είναι να δοκιμάζουμε πράγματα. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που μπορεί να κουμπώνω κάπου τότε ίσως το δοκιμάσω. Δεν είμαι καθόλου απεγνωσμένη να είμαι στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή μου. Αν το νιώσω, τότε θα είναι για γκόμενο. Η σχέση μου με την Έλενα Χριστοπούλου είναι μια χαρά».

Θα συμμετείχε στο GNTM;

«Πάντα θα ακούγεται το όνομά μου για το GNTM, μακάρι να συμμετέχω πάλι, θα το ήθελα πολύ. Ο σταθμός προσέχει πολύ τα πρόσωπά του και δημιουργεί νέες θέσεις για τους ίδιους ανθρώπους, που υπάρχουν στο δυναμικό του», παραδέχθηκε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024