«Ιπτάμενοι» πυροσβέστες και ο Άγιος Βασίλης μοίρασαν δώρα στα παιδιά της «Ελπίδας»
Χαμόγελα και δώρα μοίρασαν οι Πυροσβέστες στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ογκολογικό νοσοκομείο «Ελπίδα»
Πιστοί στο ραντεβού τους με τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ογκολογικό νοσοκομείο «Ελπίδα» και φέτος οι πυροσβέστες.
Έγιναν για λίγο «ιπτάμενοι», ντύθηκαν Αγιοβασίληδες και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ήρωες.
Οι πυροσβέστες, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, κατέβηκαν στα δωμάτια του νοσοκομείου κρεμασμένοι από σχοινιά κρατώντας σάκους του Άι Βασίλη με δώρα για τα παιδιά.
Ένας πυροσβέστης, ντυμένος Άγιος Βασίλης, κατέβηκε από γερανό, για να κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη χαρά των παιδιών, που τέτοιες γιορτινές μέρες, δίνουν τη μάχη τους στο νοσοκομείο.
«Κάθε χρόνο οι Πυροσβέστες μας ντύνονται Άγιοι Βασίληδες για να κάνουν έκπληξη στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα! Ιπτάμενοι πυροσβέστες κατεβαίνουν με σχοινιά από όροφο σε όροφο για να δώσουν ένα τεράστιο χαμόγελο στα παιδιά μαζί με τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη.
Με όλους αυτούς τους πυροσβέστες, το καλοκαίρι βρισκόμαστε στα πύρινα μέτωπα της χώρας μαζί τους μέσα στα πεδία για να σώσουμε ό ,τι σώζεται. Σας ευχαριστούμε.
Όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο υπάρχει ελπίδα
Αυτές οι πρωτοβουλίες, μικρές, μεγάλες, αθόρυβες ή μη, όπως τις κρίνει ο καθένας μας, έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο υπάρχει ελπίδα. Και αυτές οι οικογένειες που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα μας χρειάζονται δίπλα τους όλο τον χρόνο!» αναφέρεται σε ανάρτηση στα social media.
- Ομαδικοί τάφοι, καρτέλ και σκηνικό μεγάλης ανησυχίας ενόψει Μουντιάλ – Τι συμβαίνει λίγους μήνες πριν τη σέντρα…
- Εξιτήριο για τους δύο διασωθέντες από το πολύνεκρο ναυάγιο στην Κρήτη
- Προς αναβολή η επιστροφή των Αμερικανών στη Σελήνη – O Μασκ καθυστερεί
- Καλύβια: Το «βαρύ» ποινικό παρελθόν του 37χρονου που σχεδίαζε νέα δολοφονία – Ο βιασμός και η ανθρωποκτονία
- MadWalk 2025: Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο MEGA
- Δημιουργία Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς στο πρώτο σχολείο Γεωργίου Ξενουδάκη στην Ίμπρο Σφακίων




