Flyover: Κλείνει και άλλη λωρίδα στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
Νέος κύκλος προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών για την κατασκευή του Flyover.
Σύμφωνα με την τροχαία, από σήμερα το πρωί θα εφαρμοστούν σταδιακά οι ρυθμίσεις στην ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ10 (Κωνσταντινουπολίτικα) και (Α/Κ) Κ6 (Νεάπολης), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς δυτικά (ρεύμα πορείας προς Καβάλα-Κατερίνη).
Η τροχαία πραγματοποιεί έκκληση στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή
Συγκεκριμένα θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, μεταξύ των προαναφερόμενων Ανισόπεδων Κόμβων.
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.
Σε ό,τι αφορά το ρεύμα προς τα ανατολικά η κίνηση διεξάγεται σε δύο ρεύματα από το ύψος των νοσοκομείων μέχρι και τον κόμβο της Νεάπολης. Στην ίδια κατεύθυνση, οι λωρίδες κυκλοφορίας από τον κόμβο της Νεάπολης μέχρι και τα Κωνσταντινουπολίτικα επανέρχονται και στις τρεις.
Η τροχαία μέσω ανακοίνωσης πραγματοποιεί έκκληση στους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων κατά τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
- Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου
- Ο παρακολουθούμενος Πλεύρης δεν βλέπει εμπλοκή της κυβέρνησης στο Predator, παρά τους ισχυρισμούς Ντίλιαν
- Ντέβιν Μπούκερ για το NBA Europe: «Ναι, ίσως παίξω και στην Ελλάδα…»
- Καιρός: Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο




