Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα έκοβαν… βόλτες σε γειτονιά της Καλαμαριάς
Ενημερώθηκε άμεσα το Δασαρχείο
Δύο αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Ιωάννη Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας τροφή μέσα στο κρύο.
«Επικοινωνήσαμε αμέσως με το Δασαρχείο, καθώς τα συγκεκριμένα ζώα ανήκουν στην άγρια πανίδα και σίγουρα δεν μπορούμε αν μείνουμε απλοί παρατηρητές. Είναι η δεύτερη φορά που αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή μας. Πριν δύο χρόνια εντοπίσαμε ένα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα και δύο πέρυσι στον Άγιο Παντελεήμονα» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το Δασαρχείο διαβεβαίωσε ότι θα στείλει κλιμάκιο προκειμένου να τα εντοπίσει, ενώ μέχρι τότε συμβούλεψε να μαζευτούν οι τροφές που υπάρχουν σε πυλωτές για τα αδέσποτα ζώα,αλλά και τα σκουπίδια, δεδομένου ότι τα αγριογούρουνα έχουν ισχυρή όσφρηση και να μην τα πλησιάσει κανείς.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 723 πλαστά 20ευρα και όπλα – Συνελήφθη 21χρονος
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Εργκίν Αταμάν: Ανακοινώσεις από ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον θάνατο της μητέρας του (pics)
- Παύλος Ασλανίδης: Εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
- H μητρική της Google δανείζεται με… 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την ΑΙ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές – Δραματική η κατάσταση


