Συνελήφθη για διάρρηξη με λεία 350.000 ευρώ σε εταιρεία ελαιουργικών προϊόντων
Έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας όταν έκανε δεύτερη διάρρηξη στο κέντρο της Αθήνας μία εβδομάδα αργότερα
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε χθες ένας 43χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε διάρρηξη με λεία 350.000 ευρώ σε εταιρεία με ελαιουργικά προϊόντα στη οδό Πειραιώς.
Ο άνδρας δεν αρκέστηκε σε αυτή και μία εβδομάδα αργότερα προχώρησε και σε άλλη διάρρηξη στην οδό Λυκούργου, στο κέντρο της Αθήνας.
Για το συμβάν ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι άνδρες της Αστυνομίας αντιλήφθησαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που εμπλέκεται και στη διάρρηξη της εταιρείας ελαιουργικών προϊόντων.
Πρόκειται άλλωστε για άτομο με ποινικό παρελθόν σχετικό με κλοπές, διαρρήξεις αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 43χρονος αναγνωρίστηκε και από τους υπεύθυνους της εταιρείας που είχε γίνει στόχος διάρρηξης την περασμένη Πέμπτη.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

