Light: Βρέθηκε ο σκύλος του μετά από πέντε μέρες εξαφάνισης
Τέλος καλά όλα καλά.
Δύσκολες μέρες οι τελευταίες για τον Light, αφού εκτός από την τηλεοπτική κόντρα που είχε να διαχειριστεί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχασε και τον αγαπημένο του σκύλο. Μάλιστα χθες μέσα από το 8ο live του Fame Story αποκαλύπτοντας on air ότι έχασε τον σκύλο του ανακοίνωσε ότι έδινε αμοιβή 1000 ευρώ σε όποιον τον έβρισκε.
Και ο Λουκούμ εμφανίστηκε τα ξημερώματα
Όπως ανέφερε μάλιστα ο ίδιος σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χάθηκε στην Εκάλη Διόνυσο και ακούει στο όνομα Λουκούμ. Μερικές ώρες αργότερα, ο γνωστός τράπερ δημοσίευσε ένα νέο story στο Instagram λέγοντας πως τελικά βρέθηκε ο αγαπημένος του σκύλος μετά από 5 μέρες που τον αναζητούσε.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι επέστρεψε στο σπίτι τους στις 5 το πρωί, είναι καλά και ότι ευχαριστεί τον κόσμο που τον έψαχνε.
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο




