Νίκος Μακρόπουλος: «Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο»
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής.
Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής συνομίλησε με την Όλγα Λαφαζάνη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα για λόγους υγείας, ενώ αποκαλύπτει τις οικονομικές εκκρεμότητες που του έχει αφήσει ένα παλιό δάνειο.
Κάπνιζα 4 πακέτα
«Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι μία προσπάθεια που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά», δηλώνει ο Νίκος Μακρόπουλος.
«Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το κόψεις το τσιγάρο, θα σε κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή», παραδέχεται ο αγαπημένος τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.
Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου
«Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο το πληρώνω ακόμα. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Μακρόπουλος.
«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]




