Τζένιφερ Άνιστον: «Μόνο η ιδέα ότι θα τον χάσουμε…»
Η διάσημη ηθοποιός στάθηκε πολλές φορές στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απεξάρτησης από το αλκοόλ.
Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο διαδίκτυο, από την εποχή του 2004 που παρουσιάζει την Τζένιφερ Άνιστον να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς μιλάει για τον εθισμό του Μάθιου Πέρι στο αλκοόλ και τα χάπια.
Η ιδιαίτερη σχέση τους
«Αγωνίστηκε», είπε η πρώην συμπρωταγωνίστρια του και σύμφωνα με την Page Six πρόσθεσε πως «δεν το ξέραμε. Δεν ήμασταν εξοπλισμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό.
«Μόνο η ιδέα ότι θα τον χάσουμε…», είπε στη συνέχεια, σκουπίζοντας τα δάκρυα της.
Σημειώνεται, ότι ο Μάθιου Πέρι πάλεψε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας κωμικής σειράς Friends, παραδεχόμενος αργότερα ότι κάποια στιγμή έπινε ένα λίτρο βότκας και 55 Vicodin την ημέρα.
- Εθελοντισμός: Η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για τα αδέσποτα ζώα
- Ο πόλεμος στο Ιράν και ο θαυμασμός για τη βαναυσότητα
- Με συλλογικό «μπλιαχ» στον Τιμοτέ Σαλαμέ απαντούν καλλιτέχνες της όπερας και του μπαλέτου – Τι είπε
- Το Μαρόκο ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Ουαμπί: Ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί
- BHMAGAZINO – Women’s Era: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Γιατί οι προσπάθειες της ΕΕ να μειώσει την τιμή της ενέργειας είναι καταδικασμένες να αποτύχουν







