Φως στο Τούνελ: Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη
Εξελίξεις που ανατρέπουν στην υπόθεση του Σάκη Γκολφίνου, του επιχειρηματία που βρέθηκε καμμένος.
Φως στο θρίλερ με τον καμένο επιχειρηματία από τη Βάρδα Ηλείας επιχείρησε να ρίξει κι απόψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο MEGA.
Στα πλαίσια της έρευνας έφθασε μία πληροφορία που άφησε εμβρόντητη και την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της.
Όταν ψάχνεις, βρίσκεις
Χαρακτηριστική κι όλο νόημα ήταν η τοποθέτηση της Αγγελικής Νικολούλης: «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Εγώ αυτό ξέρω 29 χρόνια μέσα στο ”Τούνελ” και τόσα χρόνια – έχω χάσει το λογαριασμό – μέσα στο αστυνομικό ρεπορτάζ».
Αλλά και ο συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλης, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε «μήπως να πάμε Αγγελική να αναλάβουμε την υπόθεση προανακριτικά;», με την δημοσιογράφο να απαντάει «μία ταπεινή ρεπόρτερ είμαι εγώ».
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν βράδυ Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου, όταν οι πυροσβέστες σβήνοντας μια φωτιά αντίκρυσαν ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Ένα καμένο αυτοκίνητο και δίπλα έναν απανθρακωμένο τον επιχειρηματία που διατηρούσε βουλκανιζατέρ στην περιοχή.
Ειδικοί πραγματογνώμονες μίλησαν ξεκάθαρα στην εκπομπή για δολοφονία. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επιταχυντή για να καταστρέψουν το αυτοκίνητο, να αποτελειώσουν τον επιχειρηματία και να σβήσουν τα ίχνη τους. Τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν άθικτα και σε άκαυτο σημείο.
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας
- Νομπέλ Λογοτεχνίας: Ο Σεφέρης, ο Ελύτης και «Η Συναυλία των Υακίνθων»





