
Ισραήλ: Μεγάλη φωτιά στη νότια Λωρίδα της Γάζας μετά από αεροπορική επιδρομή
Το περιστατικό ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Παλαιστίνης
«Μεγάλη φωτιά» ξέσπασε στην παλαιστινιακή πόλη Μπανί Σουχέιλα στο Χαν Γιουνίς μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε κτίριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Εσωτερικών στη Γάζα το απόγευμα του Σαββάτου.
Το CNN έλαβε πλάνα από τον Χαν Γιουνίς που δείχνει ένα μεγάλο νέφος καπνού να υψώνεται πάνω από τον ορίζοντα στη νότια πόλη της Λωρίδας της Γάζας.
Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις δεν είχαν καμία άμεση πληροφόρηση για τις συνθήκες που επικράτησαν μετά το χτύπημα
Διοικητής της Χαμάς και η οικογένειά του σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
Ένας στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο σπίτι του στο κέντρο της Γάζας.
Ο Talal al-Hindi, διοικητής των Ταξιαρχιών al-Qassam, σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Fadwa, την κόρη του, Isra, και την ανιψιά του, Bara, μεταδίδει το Al Jazeera.
Δεκάδες άνθρωποι παραμένουν κάτω από τα ερείπια του σπιτιού τους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο ειδήσεων.
Νεκρός ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς
Υπενθυμίζεται ότι δύο ημέρες νωρίτερα ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς, Τζεχάντ Μέιζεν, μαζί με μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης.
Επιπλέον, σύμφωνα με την Jerusalem Post, ο ισραηλινός στρατός σκότωσε την Jamila Abdallah Taha al-Shanti, μέλος του Παλαιστινιακού Νομοθετικού Συμβουλίου και την πρώτη γυναίκα στο πολιτικό γραφείο της Χαμάς, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ




