
Σίσσυ Χρηστίδου για Γάζα: «Έχω αρρωστήσει, πού θα πάνε αυτά τα παιδιά;»
Η παρουσιάστρια ανέφερε πως όλες αυτές οι εικόνες της προκαλούν σοκ.
Το δικό της σχόλιο για την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ και τις εικόνες των παιδιών που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 21/10 μέσα από την εκπομπή της.
Η παρουσιάστρια παρακολουθεί σοκαρισμένη τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Η παρουσιάστρια ανέφερε πως όλες αυτές οι εικόνες μόνο σοκ της προκαλούν αφού αντιλαμβάνεται πως δεν πρόκειται για ένα σενάριο ταινίας αλλά για πραγματικότητα. «Με αυτή την πρόσβαση στις εικόνες, δεν ξέρω… Εγώ έχω αρρωστήσει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους τους ανθρώπους. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό συμβαίνει δίπλα μας, δεν είναι μια ταινία, δεν είναι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Μιλάμε για πραγματικότητα.
Μιλάμε για πάρα πολλά παιδιά, δε μπορείς να διανοηθείς. Δεν αφορά μόνο στρατιώτες που βρίσκονται στη μάχη. Οι εικόνες που έρχονται μέσα από νοσοκομεία με παιδιά που είναι σε κατάσταση σοκ, που τρέμουν, που έχουν χάσει τους γονείς τους και αναρωτιέσαι που θα πάνε αυτά τα παιδιά», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Τότε, τον λόγο πήρε ο Νίκος Συρίγος, λέγοντας: «Ο πόλεμος είναι εδώ. Εγώ πήγα εχθές να δω τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω δει ξανά τέτοια μέτρα. Φοβήθηκε ο κόσμος. Από 10 με 15.000 που έρχονται σε κάθε αγώνα, χθες είχε 6.000. Ο κόσμος είναι πολύ φοβισμένος και η εικόνα των πάνοπλων αστυνομικών με τους γεμιστήρες είναι μια σοκαριστική εικόνα».
Δείτε τις δηλώσεις
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα





