Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με τα «καρφιά» - «Ας βγει όποιος θέλει να μιλήσει»

Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου με τα «καρφιά» – «Ας βγει όποιος θέλει να μιλήσει»

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τα καρφιά που ανταλλάσσουν οι παρουσιαστές και τα «κακά παιδιά» του χώρου της τηλεόρασης.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με τα «κακά παιδιά» και τους παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση, η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA Σίσσυ Χρηστίδου έθεσε το θέμα επί τάπητος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Είναι πάρα πολύ κουραστικό να λέμε συνέχεια και να πετάμε υπονοούμενα στον κόσμο τι γίνεται. Πάρα πολύ κουραστικό

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μίλησε για τους παρουσιαστές που έχουν πει ότι έχουν περάσει άσχημα στον εργασιακό τους χώρο, χωρίς να αναφέρουν ονόματα.

«Είναι πάρα πολύ κουραστικό να λέμε συνέχεια και να πετάμε υπονοούμενα στον κόσμο τι γίνεται. Πάρα πολύ κουραστικό. Όποιος θέλει να βγει, ας βγει. Μακάρι κι εγώ περιμένω να ακούσω. Δεν μου έχει συμβεί εμένα να κακοποιηθώ στη δουλειά μου και θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερός άνθρωπος γενικά.

«Ακούμε μόνο ή μας έχει συμβεί σε πιο light επίπεδο»

Υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρουμε για ανθρώπους που ακούμε όμως μόνο. Δεν μας έχει συμβεί, ακούμε μόνο ή μας έχει συμβεί σε πιο light επίπεδο» σημείωσε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αλλά να πετάμε συνεχώς υπονοούμενα στον κόσμο ότι δεν ξέρετε τι γίνεται και θα σας πούμε εμείς και τελικά δεν λέμε τίποτα. Ας πει όποιος έχει να πει. Αισθάνομαι ότι πετά ο ένας παρουσιαστής καρφιά στον άλλον χωρίς να λέει ποιος ακριβώς είναι και υπονοούμενα.

Όποιος θέλει, ας βγει να μιλήσει. Ποιος τον σταματάει; Δεν είναι ψέματα, έχουμε ακούσει πάρα πολλά, αλλά και αυτά που έχουν φτάσει στα δικά μου αυτιά για ανθρώπους, εγώ δεν ήμουν μπροστά. Έρχεται η πληροφορία, αλλά αν δεν τα έχω δει με τα δικά μου μάτια και δεν τα έχω ζήσει.

Δεν έχεις ακούσει και την άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο. Συνεχώς ανακυκλώνεται και πετά ο ένας καρφιά στον άλλον και τελικά τίποτα. Μένει η απορία στον τηλεθεατή. Εγώ πιστεύω ότι ο τηλεθεατής έχει μια αίσθηση. Θα μου πεις σε πολλές περιπτώσεις δεν… Μου έπεσε και το σκουλαρίκι. Ταράχτηκα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024