Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία μίλησε για το διαζύγιο και τη δικαστική τους διαμάχη.

Για την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη.

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ», σημείωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης από την πλευρά του.

«Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μιλήσει για τον χωρισμό και το πολύκροτο διαζύγιο από τον frontman των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε και για τη δικαστική περιπέτεια με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη.

«Μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί» δήλωνε μεταξύ άλλων από την πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και ο Θοδωρής όμως έχει πει δημόσια πόσο αγαπάει τα παιδιά του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση.

Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον πρώην σύζυγό σου;

«Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο…», σημείωνε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024