Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου: Ο μικρός της γιος έγινε 10 χρόνων

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο μικρός της γιος έγινε 10 χρόνων

Η παρουσιάστρια διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων για το μικρό της αγοράκι.

Ξεχωριστή η χθεσινή ημέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου μιας και ο μικρότερος γιος της Μιχαήλ-Άγγελος γιόρτασε τα γενέθλιά του. Το αγόρι συμπλήρωσε τα δέκα χρόνια ζωής του και η γνωστή παρουσιάστρια δε θα μπορούσε παρά να του οργανώσει ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι.

Με πολλά μπαλόνια να έχουν γεμίσει το σπίτι, πολλές λιχουδιές αλλά και έναν τεράστιο Scooby Doo! η Σίσσυ Χρηστίδου υποδέχθηκε τους φίλους του γιου της προκειμένου να γιορτάσουν τα 10α γενέθλιά του. Ο Μιχαήλ Άγγελος έσβησε δύο τούρτες, μία που έφτιαξε ο καλός φίλος της Σίσσυς, Χρήστος Βέργαδος, και μία με ντόνατς από τον αδερφό της Γιάννη Χρηστίδη.

O λαμπερός στολισμός

Από την φωτογραφία ξεχωρίζουν τα τρισδιάστατα χρυσά μπαλόνια που κοσμούν όλο το σπίτι. Κάθε μπαλόνι είναι ένα γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου και σχηματίζουν την πρόταση: » Ω Θεέ μου ο Μάικ γίνεται 10«.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από μία έντονη χρονιά τόσο στα τηλεοπτικά όσο και στα προσωπικά της, φαίνεται να απολαμβάνει πλέον όσο περισσότερο μπορεί τις όμορφες στιγμές της ζωής.

Σε λίγες ημέρες η παρουσιάστρια επιστρέφει στο στούντιο, αφού θα τη δούμε και φέτος στην πρωινή εκπομπή του MEGA κάθε σαββατοκύριακο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024