Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη με αφορμή τη δικαστική τους διαμάχη.

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα προχώρησε η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται μία ελαφίνα τη στιγμή που δέχεται επίθεση από τσιτάχ.

«Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.

Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Λίγα λεπτά αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου διέγραψε τη φωτογραφία και έμεινε μόνο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η απάντηση Μαραντίνη στη Χρηστίδου

Ήταν λίγες ώρες νωρίτερα που ο Θοδωρής Μαραντίνης αντέδρασε μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό OK! μιλώντας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα.

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δεν πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024