Αγρίνιο: Στη ΜΕΘ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 16χρονος οδηγός μηχανής
Συγκρούστηκε μετωπικά με το δίκυκλο που οδηγούσε ένας 14χρονος
Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ένας 16χρονος στο νοσοκομείο Αγρινίου, ύστερα από τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο δικύκλων που οδηγούσαν ανήλικοι.
Με ελαφρά τραύματα ο 14χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο (14/10) σε κοινότητα του Δήμου Μακρυνείας. Από τη σύγκρουση των δύο δικύκλων που οδηγούσαν δύο ανήλικοι ηλικίας 16 και 14 ετών, ο πρώτος κατέληξε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ ο δεύτερος έφερε ελαφρά τραύματα.
Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος
Τα δίκυκλα που οδηγούσαν συγκρούστηκαν μετωπικά χθες το μεσημέρι στον οικισμός «Άγιος Ανδρέας». Διακομίσθηκαν και οι δύο με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.
- H υποψήφια της Eurovision Mikay αποκάλυψε ότι κατάγεται «και από την Ιταλία» και τραγουδάει «σε 8 γλώσσες»
- Λιακούλη: Η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή- κόλαφο της ΕΕ για την ευλογιά, που χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό τον εμβολιασμό» – Ζητώ την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: Ιστορική και πανάξια πρόκριση του Λεβαδειακού
- Λόρα εξαφάνιση: Στην περιοχή του Ζωγράφου επικεντρώνονται η έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της 16χρονης
- Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σε ενεχυροδανειστήριο – Άρπαξαν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό
- LIVE: ΑΕΚ – ΟΦΗ

