Ολυμπιακός: Ολοταχώς προς sold out η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο ΣΕΦ για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν στη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν στη Euroleague, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Πλέον, για τη 2η αγωνιστική, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει στο… σπίτι του όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (13/10, 21:15).
Ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για το ματς της Παρασκευής
Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με το sold out να μοιάζει θέμα χρόνου αφού έχουν απομείνει μόλις 700 διαθέσιμα εισιτήρια.
Συνεπώς όσοι φίλοι του Ολυμπιακού δεν έχουν προλάβει να προμηθευτούν το εισιτήριό τους έχουν την ευκαιρία να προλάβουν τα εναπομείναντα.
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν
- Η Volkswagen κατασκεύασε στρατιωτικά οχήματα εν μέσω οικονομικής πίεσης
- Τραμπ: Και η Βουλή αρνήθηκε να περιορίσει τις εξουσίες του στον πόλεμο κατά του Ιράν
- Ισραήλ: «Δεν θα πάρει μήνες. Θα πάρει εβδομάδες ή ημέρες» η επιχείρηση κατά του Ιράν
- Ιράν: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν», λέει ο Τραμπ για τις τιμές των καυσίμων
- Γεραπετρίτης: Η ανάπτυξη των αμυντικών δυνάμεων της Ελλάδας αφορά την κυριαρχία της χώρας


