Ντεμπούτο για τον Χατζηδιάκο στη Serie A
Κάλιαρι και Ουντινέζε κόλλησαν στο 0-0 στο ντεμπούτο του Παντελή Χατζηδιάκου στη Serie A.
Ο Παντελής Χατζηδιάκος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κάλιαρι απέναντι στην Ουντινέζε.
Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κόλλησε στο 0-0 με την ομάδα από το Ούντινε, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η αναμέτρηση ήταν πολύ κλειστή, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις λίγες ευκαιρίες και εν τέλει να μοιράζονται και από έναν βαθμό στην μάχη του πρωταθλήματος.
Ο Χατζηδιάκος αγωνίστηκε συνολικά 79 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ομπέρτ. Παράλληλα η Κάλιαρι έμεινε με 10 παίκτες στο 90+5 , όταν και αποβλήθηκε ο Βιτέσκα.
Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Κάλιαρι θα ξεκολλήσει από τον έναν βαθμό, αλλά θα πάει μόλις στους δύο μετά από τέσσερις αγωνιστικές.
Αντίθετα, η Ουντίνέζε θα πάρει την τρίτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα και θα πάει στους 3 βαθμούς.
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Εντάσεις μεταξύ των συμμάχων στον πόλεμο κατά του Ιράν


