Οι Σλοβάκοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στον Στέφανο και τον Πέτρο Τσιτσιπά στο διπλό το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής.
Λούκας Κλάιν και Ιγκόρ Ζελενάι νίκησαν με 2-1 σετ, δίνοντας πλέον ισχυρότατο προβάδισμα νίκης στην χώρα τους με 2-1 και πλέον χρειάζονται μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια ώστε να πάρουν αυτή την πρόκριση για το World Group 1.
Πλέον η ελληνική αποστολή χρειάζεται νίκη πάση-θυσία του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Άλεξ Μόλτσαν (παιχνίδι που θα ξεκινήσεις περίπου στις 14:00) ώστε να ελπίζει σε νίκη μετέπειτα του Σκορίλα απέναντι στον Κλάιν (αν δεν γίνει αλλαγή ένας από τους δύο παίκτες).
Το ματς
Πολύ κακό ξεκίνημα για τα αδέρφια Τσιτσιπά, που μόλις στο πρώτο γκέιμ είδαν τους αντιπάλους τους να τους σπάνε το σερβίς και γρήγορα-γρήγορα να φτάνουν στο 2-0.
Δεν άλλαξαν πολλά μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου κομματιού της αναμέτρησης, με τους Σλοβάκους να βρίσκουν και δεύτερο σπάσιμο, στο ένατο γκέιμ, με αποτέλεσμα να κλείσουν άμεσα το σετ με 6-3.
Πλέον η ελληνική αποστολή χρειάζεται νίκη πάση-θυσία του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Άλεξ Μόλτσαν
Εμφανέστατα καλύτερη εικόνα των δύο παικτών στο δεύτερο σετ. Πέτρος και Στέφανος «γεμίζανε» όλο-ένα και περισσότερο τα σέρβις γκείμς των αντιπάλων τους, όμως το μπρέικ δεν ερχόταν.
Κάπως έτσι, φτάσανε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι δύο Έλληνες κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος του 2-0 και να ισοφαρίσουν με μια δυνατή επιστροφή του Πέτρου Τσιτσιπά.
Ένα μπρέικ ήταν αρκετό στο τρίτο σετ για να κάνει την διαφορά για τους Σλοβάκους. Πήραν το προβάδισμα με 5-3 και όπως ακριβώς έκαναν στο πρώτο σετ, έτσι έπραξαν και στο τρίτο, βρίσκοντας δεύτερο μπρέικ ξανά στο ένατο γκέιμ, κλείνοντας μια σπουδαία νίκη με 2-1.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.