Τραγωδία στο Κιλκίς, όταν ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Επτάλοφος – Εύρωπος.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 33χρονος αμυντικός έπεσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Επτάλοφος-Εύρωπος, για το κύπελλο ΕΠΣΚ, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, ή κάποια σύγκρουση.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΝΕ, ο οποίος, περίπου στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο.
Αμέσως προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 33χρονο με τους γιατρούς να τους κάνουν ΚΑΡΠΑ.
Στην συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Κιλκίς που παρά της προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη του και κατέληξε.
LIVE: Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ για τη 14η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από το Novasports 3.
Live streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 16:30 την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Volley League γυναικών.
Σε... αστρονομικά επίπεδα έχουν φτάσει οι τιμές των ξενοδοχείων σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ και του Μεξικού λίγους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.