
Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από τρένο
Αμαξοστοιχία παρέσυρε άτομο πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη.
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα παρασύρθηκε από τρένο με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.
Το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η αμαξοστοιχία IC53 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, σημειώθηκε λίγο έξω από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το άτομο βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές, κοντά στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου, με συνέπεια να τον παρασύρει η αμαξοστοιχία που είχε αναχωρήσει από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Η αμαξοστοιχία IC53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) παρέσυρε άτομο εντός των γραμμών, λίγο έξω από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έχει μεταβεί Aστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
— Hellenic Train (@HellenicTrain) September 4, 2023
- EPPO: Στη δημοσιότητα οι δύο επιστολές της Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη
- Η Τεχεράνη εξετάζει νέα πρόταση των ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του Πακιστανού μεσολαβητή
- LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων παραιτείται παραδεχόμενος «ανάρμοστες σχέσεις»
- Κάννες 2026: Στην πυρά ο Σεμπάστιαν Σταν για το «ξέσπασμα» κατά του Ντόναλντ Τραμπ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα, ακυρώσεις και επιπλέον έξοδα

