Σοκ στο Βόλο όταν δίκυκλο όχημα (μοτοσικλέτα) παραβίασε τις μπάρες λίγο έξω από τον σταθμό του Βόλου και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 11575 (Βόλος – Λάρισα με 26 επιβάτες). Δυστυχώς το τρένο παρέσυρε τον οδηγό και τον διαμέλισε. Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος των Μελισσατίκων, κάτω από το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train στο σημείο που έγινε η σύγκρουση βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων και ακυρώσεων δρομολογίων.
Σύμφωνα με το thennewspaper.gr, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Aπό τις αρμόδιες Αρχές ερευνάται εάν λειτουργούσαν οι μπάρες, ενώ στο σημείο φθάνει λεωφορείο για να παραλάβει τους επιβάτες του τρένου
Δεύτερο ατύχημα σε ένα 24ωρο
Ανάλογο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Ιερά Οδό, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Ειδικότερα, επιβατικό όχημα παραβίασε τις μπάρες στη διασταύρωση της σιδηροδρομικής γραμμής με την Ιερά Οδό και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία 1325.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).